Hvor ble det av deg nå da?

Eh, nei, jo… altså. I oktober skulle jeg jo begynne å skrive igjen. Alt jeg skrev leste dere i forrige post. Ops?

Tror jeg har dratt på meg en skrivesperre. Til og med rollespillene mine går det trøtt med. Men men, det ordner seg vel. Og nå er det jo straks NaNoWriMo.

Jeg skal skrive en julekalender. 24 kapitler. Den skal postes på bloggen min (den ordentlige), så den må være klar til 1 desember. Iallfall en god del av den, for jeg orker ikke å stresse hver dag med å få ferdig dagens kapittel. Det går ikke.

Det er den samme julekalenderen jeg prøvde å skrive for et år siden. Jeg håper NaNo vil gi meg den motivasjonen jeg trenger på å få det ferdig. Kanskje jeg bare skal henge meg litt mindre opp i plott og litt mer i å ha det gøy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *