Hvor ble det av deg?

writing_in_cafe-800x426

Godt spørsmål! Nå er det nøyaktig 6 måneder siden sist jeg skrev noe her. Ops. Det verste er at det er nesten like lenge siden jeg skrev noe i det hele tatt. Jeg prøvde meg jo på et andreutkast, og det…gikk ikke så bra. Det er ikke så gøy å skrive når man skal konsentrere seg om å skrive bra. Jeg foretrekker å bare vase rundt og skrive eviglange dialoger. I tillegg begynte jeg på noen andre prosjekter (ikke skriveprosjekter, altså), og da falt skrivingen helt bort.

Sånn bortsett fra all rollespillingen jeg gjør da. Det er en del. Alt for masse.

Men nå dere! Nå blir det andre boller. For jeg vil jo faktisk skrive, og jeg vil jo helst bli flink til det også, så sånn her kan det ikke fortsatte. Så i sommer bestemte jeg for at i september, da skal jeg begynne å skrive igjen. Forhåpentligvis gjør jeg det også. Nå har jeg 2 måneder på å komme meg inn i det igjen før NaNoWriMo.

Hva skal jeg skrive på, lurer du? Jeg har ingen anelse. Inspirasjon, hvor er du???

One thought on “Hvor ble det av deg?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *