NaNo dag 17 – litt over halvveis

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 20.11.26

Dag: 17
Antall ord: 33478
Motivasjon: jeg skal vinne!!!!!!!!

Egentlig skulle jeg skrive dette den 15, så jeg kunne skrive ‘omg jeg klarte det jeg er halvveis yes yes bare like mye igjen omg jeg kommer til dø’, men jeg kan jo strengt tatt bare skrive det samme i dag. Så ja. Skrivingen går fortsatt like treigt og seigt, men ikke søren om jeg gir opp. I slutten av måneden skal det stå “winner” på profilen min.

Jeg føler det går litt fremover da. Har fått brainstorma litt og jobbet videre med historien, men lysten til å skrive det er ikke til stede. Profilen min sier at jeg trenger å skrive 1100 ord hver dag for å komme i mål, så da gjør jeg det. Presser ut de ordene jeg må, og så lukker jeg skriveprogrammet for dagen. Med mindre jeg plutselig får et innfall av skrivelyst da, men det har ikke skjedd enda.

Det er rart at det er så veldig tungt i år. Har jeg valgt feil historie? Gjorde jeg for lite research og planlegging? Er det innstillingen min om at det skulle gå like lett som i fjor sin feil? Har jeg skrevet for mye tidligere i år? Eller er det fordi jeg ikke skriver om kjærlighet og gayness*?

Who knows. Kanskje det løsner skikkelig snart, nå som vi er over 2-ukers-knekta. Kanskje ikke. Skrive skal jeg uansett. Jeg skal vinne!!! Nå, siden jeg ikke har noe skriveri å dele denne gangen, får dere et smashing bilde av meg i Japan i stedet. You’re welcome.

DSCF0240

* Jeg skrev faktisk ikke noe særlig gayness i fjorårets prosjekt heller, så det er sikkert ikke derfor. Men man vet jo aldri. 

3 thoughts on “NaNo dag 17 – litt over halvveis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *