NaNo dag 10 – en tredjedel overstått

IMG_2653

Dag: 10
Antall ord: 23217
Motivasjon: joa

Nå er vi gjennom en tredjedel av NanoWriMo. I fjor nådde jeg 50k på denne dagen, så tempoet er ikke helt det samme i år, men det gjør meg ingenting. Jeg syns faktisk det var litt kjedelig å vinne så tidlig i fjor, for da gikk jeg glipp av hele den ‘klarer det, klarer jeg det ikke?’ stemninga. NaNo skal jo være litt stress, og i år får jeg ta litt mer del i det.

Det har vært noen dager hvor jeg nesten ikke har skrevet noe (vi snakker sånn 400-600 ord) siden jeg har vært opptatt, men i går skrev jeg 6500 ord. Det er rekorden så langt i år. Så nå ligger jeg 4 dager foran skjema, noe som er greit siden jeg nå er på ferie i Japan i to uker. Venninnen jeg besøker går på skole, så det blir heldigvis fortsatt en del skrivetid på meg når hun har timer eller gjør lekser.

Siden jeg delte en liten scene ved forrige oppdatering, får dere en litt kortere dialog denne gangen. Her trengs det egentlig ikke så mye backstory, men scenen blir litt gøyere når det påpekes at de faktisk sitter baki en politibil.

“Bestekompisen din ligger med kona di, og han vil at du skal tilgi ham?” spurte Lio før han ristet på hodet. “Pisspreik!»

Ash trakk litt på smilebåndet. “Pisspreik ja…”

«Vel, trøst deg med at de sikkert har horet så mye rundt at de har fått seg alle kjønnssykdommer som fins, og nå ligger de bare i en svett dam og deler på dem.»

«Takk for de bildene,” sa Ash og skar en grimase. “Og ikke si sånt da, det betyr jo at jeg bør gå og teste meg.”

Lio trakk på skuldrene og fikk et ertent smil. “Sikkert ikke så dumt…”

5 thoughts on “NaNo dag 10 – en tredjedel overstått”

  1. Jeg ser fortsatt på deg som dronningen av produktivitet, hvor mange historier har du skrevet og begynt på i år, egentlig?

    Og liker utdraget, måtte le litt. Disse karakterene er søte til tross for temaet de snakker om.

  2. Oi, hm. Jeg har skrevet tre ferdige førsteutkast, og så jobbet med 4 andre + den jeg holder på med nå. Pluss det prosjektet i juli som jeg skrev sammen med de 5 andre. Og litt andre småtteri.

    Ja, de er noen raringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *