Nano dag 2 – da var vi i gang

IMG_2450

Dag: 2
Antall ord: 6124
Motivasjon: jeg vet ikke helt hva jeg driver med

To dager er overstått, og jeg ligger for øyeblikket på 6124 ord. Jeg ligger altså godt foran skjema. Egentlig hadde jeg håpet å skrive mye mer alt, men det er en naturfagsprøve som tvinger meg til mer fornuftige ting. På onsdag er det heldigvis overstått, og da skal jeg skrive til fingrene faller av.

Men hvordan går det egentlig? 

Jo, jeg har innsett jeg burde gjort mer research. Jeg burde ha sett på litt videoer hvor de lærer bort tegnspråk, og jeg burde ha lest noen bøker med døve karakterer. Jeg sliter nemlig veldig med å beskrive håndbevegelsene og ansiktsuttrykkene til de døve karakterene mine. De er nemlig helt ekstremt uttrykksfulle, da det er deres måte på å kommunisere tonefall og sarkasme og alt slik som talende gjør med stemmen sin. Heldigvis er det bare et førsteutkast!

Bortsett fra det går det veldig bra! Jeg er den som ikke liker å planlegge stort, og heller la idéene komme strømmende mens jeg skriver. Denne gangen var heldigvis ikke noe unntak for det, og jeg har allerede fått idéer til ting som vil gjøre det litt mer spennende, og fylt inn noen plot-hull.

Nå krysser jeg bare fingrene for at det forsetter sånn. Jeg er spent på hvor mange ord jeg havner på i år, etter den store suksessen i fjor hvor jeg endte med 140 tusen. I år skal jeg derimot på ferie i to uker, så det spørs hvor mye jeg får skrevet da. Men det er ikke så farlig. Jeg har det gøy, og det er det viktigste.

Hvordan går det med dere andre wrimo’er?

Hot tip til dere som som sliter: bli med i chatten! Den gjør så mye forskjell!

8 thoughts on “Nano dag 2 – da var vi i gang”

  1. Kjenner igjen den følelsen at man burde ha gjort mer research! Jeg tenker at det er kanskje enda litt lettere å vite akkurat hva man skal researche etter å ha skrevet ferdig førsteutkastet! 🙂

    Så bra at du har fått flere idéer og fylt plothull! 😀 Det med at døve personer er ekstremt uttrykksfulle visste jeg ikke, men jeg kan godt tenke meg det!

    Lykke til på naturfagsprøva! ^^

  2. Jeg har vært bort i en del døve iom. at moren min en stund var døvetolk. Jeg syns det er utrolig spennende at du tar for deg dette temaet!

    1. Bra, da gjør du det riktig! Er ikke tid til å skrive bra i nano, da skal man bare skrible ned en kladd som gjør fysisk vondt å lese gjennom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *