NaNo 2015

Jeg tenkte å skrive litt om årets nano-prosjekt. Da november begynte å snike seg faretruende nærme tok jeg en titt gjennom idéene jeg har skrevet ned i løpet av året. De dukker nemlig opp titt og ofte, så jeg passer på å alltid skrive dem ned, siden jeg glemmer dem like fort igjen. Sånn som denne! “Åja, den ja!” tenkte jeg da jeg leste gjennom, og så begynte hjulene å snurre. Siden har jeg tenkt en del på historien, og så langt er dette idéen:

Notes on grey.

Legestudenten Ask har landet drømmepraksisen, på en betingelse. Han må få et gammelt forskningssubjekt på laboratoriet til å samarbeide igjen. Klarer han det, er plassen hans.

Lio har levd på laboratoriet nesten hele livet sitt. Nå er han lei og nekter å gjøre som han får beskjed om, og det viser seg raskt at Ask har tatt seg vann over hodet. Lio mistet nemlig hørselen som liten, og Ask kan ikke tegnspråk.

Til tross for utfordringer i kommunikasjonen og deres forskjellige liv, former et vennskap seg. Det blir derimot satt på prøve når Asks egentlige motivasjoner utfordres av å lære om Lios fortid og hva laboratoriet faktisk driver med…

Bildet er linket til fotografen.

6 thoughts on “NaNo 2015”

  1. Dette var fint å lese! Passe “bakpå boken” størrelse, syns jeg, hvor du har etablert to interessante hovedkarakterer og en konflikt. Spennende! ^^

  2. For en fantastisk idé – den likte jeg skikkelig godt! Min er ikke halvveis så godt utarbeidet enda, tar alt litt for mye på sparket.

    Gleder meg til å lese mer om prosessen 🙂 Jeg følger på Bloglovin’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *